مغربية عضو ذهبي
المساهمات : 242 تاريخ التسجيل : 17/04/2011
| موضوع: طريقة تحضير البسبوسة المصرية الأحد أبريل 17, 2011 9:59 pm | |
| ]size=24][b]المقادير
نجيب كيس بسبوسه وكوب زبادى كبير ونصف فنجال لبن وبيكنبودر وفانليا نصف كوب سمنه
الشربات .كوب ونص سكر وكوب ماء
الكريمه. ثمن كريمه
الطريقه
نضع البسبوسه فى اناء واسع ونصب عليها اللبن والزبادى والسمنه والبيكنبودر ونقلب كويس
ونجيب صنيه متوسطه وندهنها بالسمن ونضع المقادير ونضعها فى الفرن حتى يحمر الوش
وعندما نخرجها من الفرن نزقيها من الشربات ونضعها حتى تبرد ونجيب الكريمه وضعها بشكل
جميل من الاعلى [ /[/size]b] | |
|
شذى الورد عضو ذهبي
المساهمات : 116 تاريخ التسجيل : 03/04/2013
| موضوع: رد: طريقة تحضير البسبوسة المصرية الثلاثاء أبريل 16, 2013 1:48 am | |
| | |
|